Klantcases

CACF

Crédit Agricole Consumer Finance B.V. (CACF NL) verleent krediet aan consumenten in Nederland. Zij biedt producten direct online aan en ook indirect via tussenpersonen, gebruikmakend van diverse commerciële labels. Het oude Core Banking systeem (ICBS) was aan vervanging toe en CACF NL heeft gekozen voor een geheel nieuw en op maat gemaakt systeem, Profile 7. DataDogs heeft in dit omvangrijke programma de migratie van ICBS naar Profile 7 begeleid.

Lees meer...

ING

Bij de samenvoeging van ING Bank en Postbank, heeft DataDogs een essentiële bijdrage geleverd aan de Data Migratie van dit programma. De klant- en overeenkomstgegevens, waaronder rekeningsaldo’s, zijn vanuit het applicatielandschap van de ING gemigreerd naar het applicatielandschap van de Postbank, in vier achtereenvolgende migraties over een periode van zes jaar.

Lees meer...

Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden behoort met enkele miljoenen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende verzekeraars van Nederland. Naast verzekeringen biedt Nationale-Nederlanden ook bancaire producten (voornamelijk hypotheken) aan. Nationale-Nederlanden biedt haar diensten op verschillende manieren aan: via onafhankelijk adviseurs, banken, gevolmachtigd agenten en haar eigen gespecialiseerde accountmanagers.

Lees meer...