Directing Data

Directing Data

Wij willen klanten helpen bij het benutten van kansen die data kan bieden om hun bedrijfvoering te verbeteren.
Onze professionals vullen met hun IT vakkennis de teams van onze klanten aan. Zo bereiken wij gezamenlijk succes. Wij zijn vasthoudend, durven onze stem te laten horen en buiten de lijntjes te kleuren.

DataDogs

De naam DataDogs zegt het al. Onze organisatie bestaat uit 25 fanatieke professionals die een passie hebben voor data. Door onze jarenlange ervaring met projecten op het gebied van data en analytics zijn we in staat om organisaties te helpen de snel groeiende hoeveelheid data op een goede manier te managen en deze beschikbaar te maken (directing data) voor applicatieve en analytische doeleinden. Op onze website kunt u snel kennismaken met ons en treft u informatie aan over onze diensten, oplossingen en specialiteiten op het gebied van datamanagement en analytics.

Data is de lifeline!

Nieuwe bedrijfskritische applicaties doen niets zonder data en zonder data bent u stuurloos en heeft u geen inzichten. DataDogs zorgt ervoor dat uw nieuwe bedrijfskritsche applicaties (al dan niet uit de cloud) gevoed worden met data uit uw oude applicaties en nieuwe data als gevolg van nieuwe bigdata technologiën. Daarnaast helpen we organisaties, met behulp van analytics, competitief voordeel of toegevoegde waarde te halen uit data voor úw organisatie.

Kerncompetenties

Dít zijn de kerncompetenties van DataDogs, data zit in ons bloed. Hoe we dit doen en bij wie we dit reeds hebben gedaan leest u verder op onze website. Uiteraard komen we graag eens bij u langs en vernemen wij graag uw ambities op het gebied van data.

Onze aanpak

Wij hanteren een aanpak die door vele iteraties is aangescherpt. De aanpak biedt ons houvast en garandeert kwaliteit maar beperkt ons niet. Elk traject is immers uniek!


Wij geloven in de combinatie van enthousiaste, ervaren professionals, een in de praktijk bewezen methode en de kracht van innovatieve technologie.

Werkwijze

De werkwijze van DataDogs wordt gekenmerkt door twee woorden: doelgedreven en analytisch. Of het nu gaat om specialistische, kortlopende ondersteuning of langdurige implementaties. Pas nadat de verwachtingen helder gedefinieerd zijn gaan onze Consultants aan de slag. Altijd met het oog op tijdlijnen wordt er gewerkt om de doelstellingen te bereiken. Dit geldt ongeacht het feit of er op een Agile of Waterval manier gewerkt wordt. De effectiviteit van DataDogs rust hierbij op 3 assen: mensen, methode, en tooling.

De specialisten van DataDogs horen tot de besten van hun vakgebied

Ondanks erkennen wij dat niemand haar specifieke business beter kent dan de klant zelf. Wij vullen met onze vakkennis het team aan om successen te bereiken. Wij zijn vasthoudend, durven onze stem te laten horen en buiten de lijntjes te kleuren.
Wij hanteren een methode die door vele iteraties is aangescherpt. De methode biedt ons houvast, geeft voorbeelden en garandeert kwaliteit maar beperkt ons niet. Elk traject is uniek!
Wij gebruiken bewezen technologie, maar zijn steeds op zoek naar wat innovaties kunnen toevoegen. Kortom: Wij geloven in de combinatie van enthousiaste, ervaren professionals, goed gevulde gereedschapskisten en de kracht van innovatieve technologie.

Maak een afspraak