MVO

MVO

DataDogs draagt haar kernwaarden Groei, Geluk, Integriteit, Succes en Innovatie niet alleen uit binnen het bedrijf en bij haar klanten, maar ook naar haar omgeving. Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij belangrijk. Naast de ondersteuning die wij onze medewerkers geven bij hun maatschappelijke activiteiten geven we hier invulling aan door middel van samenwerking met de stichting Building Better People.

Builiding Better People

Building Better People stelt zich ten doel om jongeren, die aan de zelfkant van onze maatschappij terecht zijn gekomen of dreigen te komen, te helpen hun geluk te (her)vinden. Duidelijke structuren en doelen, een actieve, gezonde levensstijl en gevarieerd sporten vormen de belangrijkste elementen om te groeien, prestaties te leveren en succesvol te worden. Building Better People werkt hierbij nauw samen met de overheid. DataDogs herkent zich goed in deze aanpak. Daarom ondersteunen we deze stichting al over een langere periode.

Ontwikkelingen

DataDogs heeft een van de kwetsbare jongeren geadopteerd, die opgenomen zijn in het programma van Building Better People. Wij zijn heel blij met zijn ontwikkelingen. Sinds Arjuna deel uitmaakt van het programma zijn zijn  sport- en schoolprestaties steeds beter geworden. Hij ligt op dit moment op schema om zijn VWO diploma te gaan halen, waarna hij zichzelf verder kan gaan ontplooien. "Ik heb door de studie zelf een omslag gemaakt. Van alles overkomt me, naar werkelijk werken aan mijn toekomst. Naast studeren doe ik vrijwilligerswerk voor de stichting Building Better People en sinds kort woon ik zelfstandig", vertelt Arjuna.

DataDogs vindt het belangrijk op deze manier te laten zien waarvoor wij staan. We zijn blij dat we een bijdrage kunnen leveren aan het geluk van een groep in onze maatschappij, die vaak over het hoofd gezien wordt.

Maak een afspraak