Data Analytics - Solutions

Data Analytics

BigData, Machine Learning, Kunstmatige Intelligentie, Predictive Analytics, Bots, Datalakes. Wie ziet door de bomen het bos nog? Feit is dat veel organisaties ambities hebben om data op dusdanige manier in te zetten waardoor er slimmere analyses kunnen worden gedaan. De voortschrijdende technologie biedt steeds meer mogelijkheden.

  • Data Analytics Groeimodel
    Een ambitie zonder een goed plan blijft echter een droom. Daarom is er het Data Analytics groeimodel. Dit model helpt organisaties om haar ambities op het gebied van data concreet te maken, te vertalen naar èchte toepassingen en deze om te zetten in een plan waarin de mogelijkheden van technologie, kennis en vaardigheden van uw mensen, organisatie, IT, processen en strategie samen komen tegen elkaar worden afgewogen. Dit plan voorziet dan in een businessplan, roadmap èn plan van aanpak. Klaar voor een managementbeslissing, klaar voor úw digitale toekomst.
    DataDogs kan een groeimodel voor u uitvoeren. Binnen een maand weet u dan precies of uw ambitie realistisch is, hoeveel deze kost (of oplevert) en welke inspanningen hiervoor geleverd dienen te worden. Onze consultants hebben niet alleen kennis van technologie, ze hebben ook een financiële achtergrond, spreken úw taal, kennen úw vakgebied en weten wat data voor u kan betekenen. Kortom, u weet exact waar u aan toe bent. We komen graag eens langs om ons groeimodel persoonlijk toe te lichten!

  • Financial Control Applicatie
    Elke Financial Controller heeft ermee te maken. U stelt jaarlijks een budgetplan op en wat zou er mooier zijn om op elk gewenst moment te kunnen toetsen hoe dit plan ervoor staat. Voor veel controllers is dit een zeer arbeidsintensieve exercitie waarbij het verzamelen van allerlei spreadsheets geen uitzondering is. Vooral als een organisatie uit vele zelfstandige bedrijfsonderdelen bestaat kan dit een tijdrovende (en vooral impopulaire) aangelegenheid zijn. DataDogs heeft dit probleem onderkend en hiervoor een applicatie ontworpen en ontwikkeld waarmee financial controllers in een paar muisklikken een overzicht heeft van het plan versus actuals, inclusief de mogelijkheid voor eindgebruikers voor het toevoegen van commentaar op de gemaakte kosten. Deze oplossing bespaart niet alleen enorm veel tijd en ergernis, het vereenvoudigt en verbetert tegelijkertijd ook de communicatie tussen de financial controller en de verantwoordelijken van de bedrijfsonderdelen. Nieuwsgierig naar hoe deze applicatie eruit ziet? We komen graag langs voor een demonstratie.