Migration Health-Check

Migration Health-Check

U heeft een nieuwe applicatie aangeschaft die uw business een enorme impuls zal geven en verwacht hiermee een flinke voorsprong op uw concurrentie te behalen. De applicatie kan pas in gebruik worden genomen als de data uit uw oude applicatie is overgezet naar de nieuwe en hiervoor loopt een zogenaamd datamigratie project. Echter, u twijfelt aan de voortgang die wordt gemaakt en de aannemelijkheid dat de geplande deadlines worden behaald in dit project.

Consultants van DataDogs advies bij datamigratie

In zo’n situatie kunt u vertrouwen op de zeer ervaren consultants van DataDogs. Zij zijn door middel van een aantal gerichte interviews en het beoordelen van gemaakte documentatie snel in staat de status van uw datamigratie project te beoordelen. Dit gebeurt op basis van een catalogus van meer dan 100 criteria verdeelt over relevante assen zoals resources, planning, ontwerp, testing, executie et al.

Heat-map

Binnen een tot enkele weken ontstaat er een heat-map met punten welke voor verbetering vatbaar zijn. Zo wordt duidelijk of uw datamigratie project de gestelde doelen gaat behalen en zo niet, welke maatregelen genomen kunnen worden om dit alsnog te doen. 
Meer weten? Neem dan nu contact met ons op.

Meer weten over onze health-check?

Maak een afspraak