Data Analytics

Data Analytics

analytics iconAnalytics is veel meer dan het realiseren van rapportages, dashboards en sturen op basis KPI’s. Natuurlijk moeten prestaties langs de lat worden gelegd van vooraf bepaalde doelstellingen, maar daarmee behaalt u geen competitief voordeel of doet u geen interessante ontdekkingen. Data Analytics doet juist dat! Met behulp van de juiste strategie, kennis, tools, data, architectuur en processen is het mogelijk om voorspellende en anticiperende analyses te doen en zelfs nieuwe businesskansen te ontdekken.

Ervaren BI consultants

DataDogs heeft niet alleen uitstekende ervaren BI consultants in dienst die de juiste managementinformatie voor u realiseren, we hebben ook professionals opgeleid tot Data Engineers die samen kunnen werken met Data Scientists. Daarnaast is DataDogs partner van Microsoft technologie en hebben we ervaring met het Azure en Cortana Intelligence platform.

Meer dan een technische implementatie

DataDogs gaat verder dan een technische implementatie: we leren organisaties de meerwaarde uit data te destilleren. Dat kunnen we omdat onze consultants niet alleen technisch vaardig zijn maar ook bedrijfskundig onderlegd zijn. Hierdoor zijn we in staat data analyses uit te voeren die bijdragen aan inzicht in de bedrijfsresultaten. Resultaat: voorsprong en competitief voordeel!

Hoe wordt uw organisatie analytisch vaardig?

Wilt u weten welk competitief voordeel of meerwaarde uit uw data kan worden gehaald en hoe uw organisaties analytisch vaardig wordt? Leest u dan verder op onze website of neem contact op met ons. We komen graag bij u langs!

Maak een afspraak