Data Migratie

Data Migratie

190717 DD migratie iconNieuwe business applicaties bieden ondernemingen mogelijkheden de bedrijfsvoering beter te ondersteunen. Bij de invoering van deze applicaties, is het nodig de gegevens van uw klanten, contracten en producten over te brengen naar de nieuwe applicaties. Dat klinkt simpel, maar in de praktijk blijkt dit een lastig proces waar de inbreng van specialisten vereist is. DataDogs heeft uitgebreide ervaring met Data Migratie en zorgt voor een gecontroleerde uitvoering van complexe Data Migratie trajecten.

Wat is een succesvolle Data Migratie?

Een succesvolle Data Migratie start met een grondige analyse van de te migreren gegevens. In deze analyse wordt de data kwaliteit vastgesteld en komt de wenselijkheid van dataschoning aan de orde. Ook is het belangrijk een goed beeld te hebben van de functionele verschillen tussen bron- en doelapplicaties. Deze “gaps” kunnen aanleiding geven tot aanpassingen in de nieuwe applicaties of tot het verhogen van de intelligentie van het migratieproces om bijvoorbeeld data te verrijken. Om onverwachte effecten van de migratie te voorkomen is het van belang betrokkenen goed te informeren over de wijzigingen waarmee de migratie gepaard gaat. Bij de Data Migratie zelf spelen data extractie, data transformatie, het laden van de data en de validatie van de data conversie een grote rol. Deze stappen maken onderdeel uit van het functioneel migratieproces, dat ondersteund wordt door een geautomatiseerd migratiesysteem. Kennis en ervaring op deze gebieden zijn cruciaal voor programma-/projectmanagers van Data Migratie trajecten.

De Data Migratie specialisten van DataDogs zijn erin geslaagd onze migratie voorspelbaar te maken zonder verrassingen voor onze klanten.

Uitgebreide ervaring met complexe Data Migratie trajecten

De specialisten van DataDogs beschikken over uitgebreide ervaring met complexe Data Migratie trajecten. DataDogs kan op basis van deze ervaring een doordachte aanpak en een betrouwbare planning presenteren voor uw Data Migratie. Hierbij staan de gecontroleerde uitvoering van de migratie en het voorkomen van onverwachte verstoringen voorop.

Data Migratie solutions

Als onderdeel van haar dienstverlening levert DataDogs kant en klare oplossingen, solutions, die toegepast kunnen worden bij Data Migraties.

Meer weten over een succesvolle Data Migratie?

Kom langs op ons kantoor of maak een afspraak met een van onze specialisten.

Contact

Maak een afspraak