Applicaties

Applicaties

DataDogs beschikt over specifieke kennis en ervaring met de data migratie van cq. naar veelgebruikte standaardapplicaties. Op basis van deze kennis en ervaring worden hoogwaardige ontwerpen gemaakt van de data migratie oplossing. Tijdens de realisatie kunnen delen van eerder ontwikkelde oplossingen hergebruikt worden. In de testfase biedt dit de mogelijkheid fouten/problemen snel te analyseren, de oorzaak vast te stellen en efficiënte oplossingen te implementeren.

Kwaliteit verhogend

Deze kennis en ervaring zorgt dat bekende valkuilen vermeden worden. Hiermee worden de kwaliteit en de voorspelbaarheid van het project verhoogd en de doorlooptijd van het project verkort.

Profile (Fidelity Information Systems)

DataDogs heeft uitgebreide ervaring met de migratie van klantgegevens, spaarproducten, lening-producten (consumer loans), betaalrekeningen en diverse andere bankproducten naar Profile, de full service bank applicatie van Fidelity Information Services.

TI+ (Misys)

DataDogs heeft zowel het projectmanagement als ontwikkeling, testen en executie gedaan van de migratie van Trade Finance producten naar TI+ van Misys. Het betreft ingaande en uitgaande Bankgaranties, Letters of Credit, Collections en diverse categorieën referentiedata naar zowel TI+ zelf als ook naar de internet-kanaalapplicatie.

Meer over Data migratie

Contact