Werken bij

Werken bij

Alle activiteiten van DataDogs zijn erop gericht klanten verder te brengen. Dat kan in de vorm van een specifiek project of in het ondersteunen in een bepaalde functie. Het werk wordt in multi-disciplinaire teams uitgevoerd, welke bestaan uit professionals van de klant en consultants van DataDogs.

Uitdagende projecten

De nadruk op de bijdrage van DataDogs ligt op het inbrengen van specifieke expertise, collega’s van de klant zorgen voor de background om de effectiviteit te waarborgen en het project in de organisatie te verankeren. Meestal vinden de werkzaamheden on-site bij de klant plaats. Dit vraagt om bereidheid te reizen, maar zorgt ook ervoor dat het altijd spannend en vol afwisseling blijft. DataDogs faciliteert het aspect van reizen met een leaseauto die ook privé gebruikt kan worden. Mocht zich voor een bepaald reistraject een NS abonnement beter lenen, grijpen wij daarop terug. Uiteraard bestaat in overleg de mogelijkheid voor office/of thuiswerk dagen. Op projecten werkt DataDogs hypothese gedreven om gestructureerd en onderbouwt tot oplossingen te komen. Hierbij wordt het commitment aan gegaan echte impact uit te oefenen wat soms haaks kan staan op een 9 to 5 mentaliteit.

Leuke activiteiten

DataDogs is een groep professionals met een passie voor het vak. Deze passie wordt ingezet om met elkaar mooie prestaties te leveren en inhoudelijk samen op te trekken. Om een gezonde basis voor deze samenwerking te creëren zijn gezamenlijke activiteiten buiten de context van werk van groot belang. Regulier worden er activiteiten gepland waar een rondje met een sloep varen, voetbalwedstrijden volgen, kleiduiven schieten of racen op het circuit van Zandvoort het bestanddeel zijn. Ook festiviteiten waar consultants met hun partners zijn uitgenodigd benadrukken dit belang.

Carrière

Geen twee mensen zijn hetzelfde, en dat geldt ook voor loopbanen. Bij  DataDogs willen  wij  dat  iedereen  zijn  talenten  kan  ontplooien en zichzelf blijft uitdagen. Wij onderkennen daarom verschillende rollen binnen de organisatie. Elke  rol  heeft  een bepaalde mix  van  uitvoerende, besturende, en organisatie ontwikkelende activiteiten. Nadat de nodige vaardigheden zijn bewezen is een wissel tussen rollen mogelijk, maar niet dwingend noodzakelijk. Specialisten kunnen zich blijven toeleggen op thought leadership in bepaalde gebieden van expertise zonder dat er een up or out principe gehanteerd wordt.

Bekijk onze vacatures